Viloläge

Dag 3 i viloläge. När klockan blev mitt på dagen tog orken slut, trots att det enda jag hade gjort så långt var att skjutsa 14-åringen till skolan och handla ett par saker på hemvägen, samt att peta ner några fröer i en av lådorna med jord jag gjorde i ordning i går kväll. Det blev till att trilla omkull i soffan och stödvila en stund. Och tur var det, för planen var att försöka åka och hämta tonåringarnas saker hos deras pappa i Stockholm på eftermiddagen.

Tomat, paprika och purjolök i jorden åtminstone.

Sagt och gjort, 16-åringen och jag hämtade 14-åringen i skolan, sedan tankade vi bilen lite (12,33 kr per liter nu!) och drog iväg. Det var med viss bävan vi gjorde det, för ingen av dem har varit hem till pappan sedan de så abrupt flyttade till mig, men allt gick bra. Över all förväntan, rent av. Så nu har vi fått hem kläder och 14-åringens dator och en massa annat, och de kan få boa in sig här på allvar.

Delar av flyttlasset. Min stackars lilla Volvo var till bredden full när vi skulle hem igen. 😛

Jag gjorde i ordning mat när vi kom hem och tog senare ett bad, sedan var energireserven tom igen. Skulle behöva diska och komma igång med födelsedagspresent åt 24-åringen, men det får helt enkelt lov att vänta tills i morgon. Istället har jag stickat lite på första ärmen till boho-koftan, och lite på en strumpa jag påbörjade i går. Och roligare än så blir det inte i kväll, för nu ska jag sova så det visslar om det! 😛

Ärm till boho-koftan.
Äntligen ett par strumpor på stickorna igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *