Vilodag

Det blev lite vilodag i dag. Nej, nu ljög jag. Det blev jättemycket vilodag i dag. Lite oplanerat sådär, dessutom. En sån där dag när kroppen helt enkelt inte vill vara med och det bara är att gilla läget. Men, som jag konstaterat tidigare, så kommer de här dagarna inte fullt lika ofta längre. Och så länge de inträffar på dagar då det inte stör något annat viktigt, så är det ju inte hela världen.

Jag har helt enkelt inte gjort särskilt mycket alls i dag, utöver att äta, vila och sticka lite, och sedan vila lite till. Och så har jag bloggat lite i den andra bloggen och gjort en del research kring det inlägget, och svurit över att WordPress varit fullständigt dum i huvudet och vägrat posta bilder inuti inlägget. Jag har ingen aning vad som är fel, och när jag gjorde ett testinlägg på den här bloggen, så fick jag samma problem, men det gick till sig så småningom. Men problemet med den andra bloggen kvarstår fortfarande. Gaaah!

Dagens lunch.

Jag undrar förresten om dagens matthet kanske också kan ha samband med hur jag har ätit. De senaste dagarna, när jag ätit min frukost bestående av havregrynsgröt och kokta ägg, så har jag känt mig mycket piggare. Men den ena dagen jag skippade den frukosten och istället tog finn crisp och hummus bara, så kom jag aldrig igång riktigt och hade en inte fullt så pigg dag som jag hade innan och efter. Och i dag gjorde jag just så, jag tog finn crisp och hummus till frukost istället för havregrynsgröten och äggen. Jag vet inte om jag kanske valde finn crisp och hummus för att jag inte riktigt hade ork för det andra, men jag minns inte att jag kände vare sig det ena eller det andra när jag vaknade. Den där tröttheten kom liksom senare under dagen, efter några timmar. Så jag tror inte det var det…men vem vet? Men jag vet i alla fall att i morgon blir det havregrynsgröt till frukost! Mina empiriska erfarenheter hittills säger ju att de dagarna blir bra. 🙂 Men, for the record – jag tänker INTE ge upp mina finn crisp och hummus! Men jag kanske inte ska äta det till frukost hädanefter. 😛

Nå, nu ska jag titta lite på film och fortsätta sticka på min blingtopp, så får vi hoppas WP får ordning på torpet tills i morgon med det där med bilderna. Och vill ni läsa det där andra inlägget i den andra bloggen, som handlar om grönsaker och varför vissa människor avskyr grönsaker. Det inlägget hittar du HÄR.

2 kommentarer

  1. Sallad är gott! Jag käkar min med gigantiska mängder srirachamajo…sååå starkt och sååå gott!!

    1. Author

      Srirachamajo är också galet gott, ja! 😀 har en flaska av det i kylskåpet, och en med vanlig sriracha. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *