Uppskjutet(?)

Meh. Jag upptäckte just att röntgenutbildningen inte ges på vårterminen hos något av lärosätena. I alla fall inte något av dem som är inom rimligt avstånd från där jag bor. Det innebär alltså att om jag inte har sjukt mycket flyt och kommer in redan nu, så får jag vänta ett helt år innan jag kan börja.

Det suger, för jag räknar inte med att komma in i år. Speciellt inte sedan jag upptäckte att Örebro hade ställt in sitt program i år. Antagligen hade alla som hade sökt dit även Uppsala på sin lista, och kommer nu komma in där istället.

Jaja. Inte mycket att göra åt. En får hålla tummarna bara och hoppas det trots allt går vägen redan i år, annars får jag väl hitta något annat kul att göra under året som kommer.

Faktum är att jag har andra roligheter på gång också, så det är inte som att hela min värld går under om det inte blir av just nu. Nästa vecka ska jag exempelvis åka till Göteborg och gå en skådespelarutbildning i dagarna två. Det kommer bli grymt kul! Som bonus är utbildningen utan kostnad för mig, och jag har beslutat att åka bil, så – roadtrip! 😀

Nu återstår bara att besluta vilken stickning som ska få följa med… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *