Underbar och älskad av alla

Nja, jag ska väl inte påstå att det var riktigt så jag kände mig när jag åkte från jobbet i kväll, men jag kände mig i alla fall glad och väldigt uppskattad. För även denna gång fick jag väldigt positiv feedback på mitt arbete, på en avdelning som jag inte jobbat på tidigare. Fantastiskt kul, så klart, men det är fortfarande lite ovant. Kommer man från säkerhetsbranschen så är man inte direkt bortskämd med positiv feedback. Eller jo, från klienterna kan man få det, man från chefer och kollegor – glöm det. Det existerar inte, i synnerhet inte om du är kvinna. Om de mot förmodan skulle ha något positivt att säga om en, så kan du vara bergsäker på att de aldrig säger det direkt till dig, utan bara till andra. Så det är som sagt lite ovant att få positiv feedback på det här sättet.

Det är ju nästan lite synd att jag inte har planerat att jobba med omvårdnad i längden, eftersom jag uppenbarligen är bra på det, åtminstone i det format jag jobbar i nu. Men, men, så kan det vara. Jag är bara glad för att mitt omdöme på dagens avdelning även innefattade orden “Jag ska säga till om att de ser till att boka dig i framtiden också, du gjorde ett grymt bra jobb i dag!”. Det känns bra. Ju fler avdelningar som vill ha en, desto större chans för mig att få till makaroner på bordet under utbildningen. 🙂

Det var ändå väldigt, väldigt skönt att få komma hem i kväll, och veta att jag inte kommer jobba förrän tidigast nästa torsdag (jag är bokad på annat de övriga dagarna). Och som extra bonus ska visst temperaturerna hålla sig UNDER 30 grader i morgon – hurra! Jag planerar en sovmorgon till att börja med, sen får vi se vad det blir. En sydag behövs, så det kan hända att jag satsar på det. Utomhus blir det dock inget, för det kommer fortfarande vara för varmt för det även om det blir “bara” 28 grader varmt, som yr.no utlovar. En lugn, kreativ innedag är precis vad jag behöver efter den gångna veckan, känner jag. Och jag tjuvstartar lite redan nu, med att unna mig att vara uppe länge, titta på stickpodcasts på YouTube, och att sticka shorty socks.

Uj – här kan det nog bli lite yarn chicken på slutet!

2 kommentarer

  1. Åh låter som underbara planer.
    Här planeras det röjning av rum innan skolstart och hårfärgningar…får se vad det blir av 😉

    1. Author

      Hehe. Här behövs det också röjas rum innan skolstart, och färgas hår (och klippas lite), men det får bli en annan dag om jag inte ska smälta i processen. Jisses, vad varmt det är! Flås!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *