Trött bortom allt förnuft

Sex dagar på raken fullproppade i aktiviteter var utan tvekan min yttersta gräns. Gårdagen spenderades i horisontellt läge, undantaget att jag äntligen tog mig i kragen och färgade håret igen, och jag gjorde inte ens mat. Vi hade så mycket rester att det räckte ända till frukost/lunch i dag, till och med. Jag sov till och från under eftermiddagen i går, i inte så rent få timmar heller, ändå sov jag gott i 7 timmar i natt också. Ändå var jag inte utvilad, och jag har spenderat den här dagen med att vara helt slut som artist. Jag fick till och med avboka jobbet i dag, det fanns inte på kartan att ta mig iväg. Jag har även satt mig som ‘inte tillgänglig’ resten av veckan, så att jag kan fokusera på återhämtning, att få igång skolorna för tonåringarna, och för att få lite mer ordning i Palatset.

Det var hög tid att åtgärda utväxten…
Jag passade även på att läsa klart ‘Allt jag fått lära mig‘ av Tara Westover i går.

I morse slet jag mig upp för att skjutsa 14-åringen till hans första skoldag i hans nya skola. Han sov inget natten till i dag, och som jag misstänkte orkade han inte igenom hela skoldagen. Men han betade av det mesta av den i alla fall, och han hade gjort bra ifrån sig i dag, fick jag höra. Lovande!
När han kom hem skickade jag honom i säng för att sova i tre timmar, innan jag jagade upp honom igen för att äta middag. Jag gjorde ängamatsoppa med grekiskt lantbröd i dag, fast jag fuskade lite och köpte färdigt bröd, för jag orkade bara inte baka. Sedan tittade vi på ‘Godzilla: King of the monsters‘ medan vi käkade.

Gyllene ängamatsoppa.
Dagsfärskt grekiskt lantbröd – mums! Av någon anledning tänker jag alltid på boken ‘Heidi‘ av Johanna Spyri när jag skär upp bröd på det här sättet, men jag vet inte varför. Får kanske läsa om boken/böckerna, det är säkert 30 år sedan jag läste dem senast.

Annars har dagen i stort sett likadan ut som gårdagen. Jag har vilat och strösovit lite här och var, men är fortfarande lika dödstrött. Tänker att jag lägger mig tidigt i kväll, men samtidigt har jag gjort i ordning lådor med jord så jag kanske tar en kvart och sår lite fröer innan jag tar kväller på allvar. Samtidigt vore det nice med en liten stickstund i lugn och ro, efter att ungdomarna pallrat sig upp på sina rum, så kanske unnar jag mig det fastän jag är supertrött nu. Jag är lite sugen på att sticka en till Pokemon-maskot i födelsedagspresent åt 24-åringen, som fyller 25 på torsdag. 16-åringen har gjort en supercool Pokemon-bild åt honom, där varje del av cirkeln i bilden representerar ytterligare en utveckling av Pokemonen i mitten. Supercool tycker jag!

Födelsedagspresent från 16-åringen till 24-åringen på torsdag.

Jag vet inte vilken Pokemon jag skulle kunna sticka, men det lär ju bli en som går ganska snabbt att tillverka. Sen skulle jag vilja göra en gamer-inspirerad presentlåda med godis och drickor och sånt, och den tänkte jag påbörja i morgon.

Vad gillade ni min omslagsbild för det här inlägget? 😛 Nej, det är inte jag som börjat med illustrationer, liksom 16-åringen, jag råkade bara knappa in mig på Snapchat, haha. Tyckte den var fräsig i alla fall, och önskar jag kunde göra sånt, men icke. Garner är mera min grej.

Heja Snapchat!

Nå, så mycket mer än det har jag inte att rapportera från den här dagen, så det får bli god natt från mig här. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *