Tiny House Nation

Hurra! Andra säsongen av Tiny House Nation är ute på Netflix!

Jag är ju lite av en nörd när det handlar om hela tiny house-rörelsen, men jag tror de flesta kan ha stor behållning av att titta på den här serien. Den ger lite nya perspektiv på utrymme över lag, och vad man faktiskt kan få till även på en liten yta. Och framförallt finns det många (jag nämner inga namn) som borde ta en titt på det här och inse att living tiny inte är samma sak som de mindre bemedlade och ljusskygga varelserna som bor på campingar runt omkring. Det här är något helt annat, och något många fler borde överväga av miljöskäl.

Nå, nu tänkte jag inte predika, bara tipsa om en kul serie att titta på en söndag eftermiddag. Det ska jag göra i alla fall. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *