Till människobyn

I dag var jag in till människobyn för att gå på en jobbintervju och för att fixa några ärenden. Intervjun gick bra, och det kändes bra efteråt också. Det kändes som ett bra ställe att jobba sig igenom nästa utbildning på, och det verkade hon också tycka, så jag känner mig lite lätt hoppfull just nu.

Jag passade även på att köpa en rulle mönsterpapper, så nu kan jag äntligen få sytt lite igen – hurra! – och sedan blev det en snabb vända till biblioteket. Denna gång bara för att återlämna böcker, och det var kanske lika bra, för jisses vad mycket folk det var där. Jag tror inte ens det var ett event där just i dag, utan det kändes mest som en massa random människor bara.

På vägen tillbaka till parkeringen passade jag på att gå förbi Landings och köpa mig en semla (okej, två semlor), som jag ju varit sugen på hur länge som helst. Jättegoda! Jag satte i mig båda två nu i kväll, fastän jag gjorde en gigantisk cheeseburgare och en massa sötpotatisklyftor till middag när jag kom hem. Jag är ärligt talat förvånad över att jag fick plats med så mycket mat, men jag var faktiskt galet hungrig. 🙂

Kvällsmys – vantstickning och semla. <3

Jag fick förresten en riktig överraskning när jag promenerade nerför gågatan i stan i dag – plötsligt fanns det et Sephora där! Hade ingen aning om att den kedjan hade affärer i Sverige också, än mindre i Uppsala! Wohoo! Jag tog en supersnabb sväng in och tittade lite snabbt, och hoppas VERKLIGEN jag får jobb snart, så att jag kan shoppa lite… 😉

Sephora i Uppsala! 🙂

Jag tänker jag fortsätter med lite stickning medan jag försöker beta av sista säsongen av Game of Thrones, sisådär en halv evighet efter alla andra. Näst sista avsnittet nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *