Surprise, surprise, surprise!

Ja, alltså, jag visste ju att jag skulle vakna till snö i dag, men jag trodde väl kanske inte det skulle vara i form av 5 cm som lagt sig på backen, och två miljarder snöflingor i storleksordningen Lovikkavantar som kom seglande ner från ovan i morse. Ujuj. Det har jag nog aldrig varit med om förut, under de snart 30 åren jag bott här nere. Snö första maj däremot, det har vi haft, men inte mitt i maj.

Jo, men lite så kände man ju när man klev upp i dag. 😛
Hoppas jordgubbarna överlevde bara…
Vy från mitt sovrumsfönster i morse.

Det har varit en trött dag annars, det blev inte riktigt så mycket sömn som jag hade behövt i natt och dagen har absolut präglats av det. Men det har inte gjort så mycket heller, jag har inte haft något särskilt som behövde göras akut. Frånsett städning då, men det är ju alltid en akut fråga i Palatset. 😛 Det finns ju så mycket annat som är roligare att göra! 😎

I dag blev det dock inte så värst mycket annat, faktiskt. Jag har stickat en del, och är äntligen klar med framstyckena på koftan, och har börjat på första ärmen. Jag har umgåtts med tonåringarna i lite olika omgångar under dagen och kvällen, och jag har spelat in en stick-podcast igen, för första gången på minst 7 månader. Jag har varit med på en onlinekurs, och så har jag gräddat en miljard våfflor, och sen har jag editerat videon jag filmade. Och det var visst alldeles tillräckligt för att fylla en hel dag, för nu är den ju plötsligt slut! Oklart var den tog vägen egentligen, för jag har ju som sagt inte direkt stressat med något i dag. Jag har knappt gjort något alls, förutom att sticka lite och laga mat, tycker jag. Men jaja, så kan det gå. Eller ja, att göra videos tar förstås en del tid, jag har bara en tendens att alldeles glömma bort klockan, eftersom jag har så roligt när jag håller på. Så det har säkert svalt fler timmar än jag varit riktigt medveten om. 😊

Våfflor!

Äh, nu svamlar jag bara. Mot sängen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *