Scrubs

I dag var jag till sist iväg på jobbintervju på röntgenavdelningen. Bilden ovan är från direkt efter att intervjun var klar. 🙂 Hur som helst, ni kanske minns att jag var lite överraskad över att jag skulle få komma på intervju dit? Jag har ärligt talat varit lite orolig att de skulle ha missat att jag inte är utbildad undersköterska, men nejdå, de hade stenkoll på det. De ville att jag skulle komma ändå, och då bland annat för att jag var så försigkommen att jag helt sonika sökte jobb där långt innan jag ens kommit in på röntgenutbildningen, haha. Som jag förstod det så är det ingen som gjort det förut, eller det hörde i alla fall inte till vanligheterna.

Det stora problemet är dock att sjukhusledningen håller styvt på att man ska vara utbildad undersköterska, vilket då skulle innebära att den här avdelningen verkligen måste sälja in mig som någon de verkligen vill ha, eller åtminstone var det så jag tolkade det underförstådda budskapet. Inte jättehöga odds, men litegrann tillåter jag mig att hoppas ändå, för jag tror att de väldigt gärna skulle vilja ha mig. Bara att vänta och se. 🙂

Annars så har jag jobbat mitt första riktiga pass på jobbet jag haft introduktion på tidigare i kväll, och det gick helt okej. Nästa pass är inbokat på torsdag kväll, och vi får se om det trillar in några fler pass den här veckan. Ett eller två till kan jag tänka mig att ta, dock inte i morgon. I morgon behöver jag organisera lite för 16-åringen, som står fast vid att han vill flytta hit nu på stört. Kommunen är i alla fall engagerade i att hitta en skola åt honom nu på en gång, och jag hoppas få svar på den frågan under de kommande par dagarna. De tar i alla fall sitt uppdrag på allvar vad gäller deras skyldighet att se till att han får ett vettigt erbjudande, och det är ju bra.

Blåa scrubs på kvällens jobb. På Ackis har jag vita scrubs, och vem vet vilken färg jag får på nästa ställa nästa vecka? 🙂

Jaaa, hörni, det var den måndagen, det. Jag hade säkerligen kunnat skriva ett antal spaltkilometer till, men jag är ärligt talat för trött för det just nu. I morgon ska jag i alla fall vara ledig och fixa grejer på hemmaplan, och inte minst ska jag sova ut ordentligt.

Nu: Dags att tvätta bort mitt jobbansikte. 🙂 G’natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *