Sakta, men säkert

Bit för bit blir det jul här hemma. I lugn och ro, utan stress. Allt kommer hinnas med, både julklappar, mat, godis, julpyntande och städning. Och det jag inte hinner, det hinner jag inte. Jul blir det hur som helst. 🙂

Pepparkakshusen på plats! Nu ska jag bara få renarna och släden att hålla ihop också, så att jag kan ställa upp dem med.
Änglakören är på plats, och det lyser i husen. Månne bakas det pepparkakor där inne?
Satte upp båda granarna i kväll, och i morgon väntar något av det värsta jag vet inför julen: Att sätta upp ljusslingorna i stora granen.

Det har julpyntats lite i övrigt också i dag, och städats lite, och jag fick hem en stor låda julklappar från Norge, och ett kilo blått garn till mormorsrutefilten. Tur det, för jag hade knappt ett halvt nystan kvar när paketet kom, och nu i kväll har jag gjort av med ytterligare två. Making progress!

Inte mycket att rapportera från dagen, således, det har varit mest hemmapyssel bara. I morgon fortsätter jag på samma tema, och så hoppas jag hinna/orka baka lussebullar i morgon. Det känns riktigt bra att fylla frys och skafferi med godsaker inför julen, och jag ser fram emot långa, lata dagar med ungarna på jullovet. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *