Road trip!

Klockan har passerat midnatt med en halvtimme, och jag är strax redo att åka. Bilen är tankad, det mesta är packat och klart, och jag har i stort sett bara kvar att bre några mackor och packa ner några kokta ägg, sen kan jag hoppa i bilen. En filt och en kudde har jag också tagit med, ifall jag vill vila någonstans efter vägen, och stora mappen med alla gamla CD-skivor har dammats av också. Det sistnämnda eftersom just min bil inte har Bluetooth av någon anledning (Volvo måste ha fått ett allvarligt hjärnsläpp där), men samtidigt ska det bli kul att lyssna på alla gamla cd-skivor jag inte spelat sedan Dackefejden ungefär.

Dagen spenderades i sängen ända fram till 17-tiden(!). Satt uppe till 4 i morse ungefär, sov sedan till 12, låg vaken i sängen och bara vilade till 16, tog en tupplur och klev sedan upp strax efter 17. Förhoppningsvis räcker det ända fram till sovdags i morgon kväll. 🙂

Annars har det varit en lugn kväll. 24-åringen och jag hade ett riktigt bra samtal om att det inte är en bra sak att leva upp till andras förväntningar, i synnerhet inte när man är en människa som sliter med depression. Något hände i hans huvud när vi pratade om det, och jag hoppas det fastnade och att han kan använda den insikten till något bra.

Sen åkte vi på affären en sväng och handlade lite bars och en påse jordnötter med smak av salted caramel, som jag är grymt nyfiken på att testa, och beställde kebabrullar att äta nu i kväll. Och mer spännande än så har faktiskt inte den här dagen varit.

Nå, dags att bre lite mackor, dra på sig gympadojjorna och hoppa i bilen. Road trip! SOM jag har längtat efter det! Vi hörs i morgon, ska försöka blogga lite snabbt via mobilen. Annars dyker jag upp på fredag igen. Tjing! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *