Random fredag

Det vore synd att säga att jag uträttat några stordåd de senaste par dagarna. Det har varit mer en fråga om att luften gått ur en alldeles, och man inte riktigt haft energi för så värst mycket mer än att sitta i soffan och sticka, medan man tittar på dokumentärer på Netflix och Viaplay. Men några dagar ska väl vara sådana också, förmodar jag, och det är ju inte så att jag lidit hemskt mycket av det hela. 😛

Nackdelen med såna dagar är att man har inte så värst mycket att skriva om i bloggen, fastän man vill skriva. Men jaja. Jag får väl visa er några bilder istället då och köra en random fredag. 🙂

16-åringen vill ha den här fringe bob-frisyren, så under helgen ska frisörsaxen fram. Kul! Vi har dessutom beställt knallblå hårfärg åt honom, som anländer söndag eftermiddag – det blir kul! 😀
Kraftigt minskat intag av socker har hjälpt stort på min mage, men överdrivet intag av hummus kan leda till en hel del gaser, har jag insett. Följt av illamående. Huuu. Beslöt mig för att köpa en flaska Schweppes Ginger Ale för att se om det skulle hjälpa, eftersom jag hört att det är bra. Och wow…SOM det hjälpte! Helt galet. Hädanefter vill jag ha det hemma jämt!
Rosorna är riktigt fina nu. 🙂
Det här ger mig faktiskt lite medelhavskänsla…
Nu blommar solrosorna så fint!
Och i dag fick vi finbesök… 😀
Titta, så stilig han är, vårt besök (bi-sök?), i sin fina pälsjacka. 😀 Och SOM han njöt av solrosen! Det var pur lycka där han kravlade runt, jag svär. 😀
Själv njuter jag av en alkoholfri cider, efter att ha ätit alldeles för mycket tacos, som sig bör en fredagskväll.
Och nu är ytterligare två par shorty socks klara (ska bara fästa trådarna), och jag har därmed fyra nya par korta strumpor. Dags att kasta på några par till! 😛

Ja, jag har faktiskt inte så mycket mer att berätta i dag. Jag håller på att sparka igång en blogg till, och jag är trött för att jag har sovit lite krokigt natten till i dag (var uppe för sent + att jag vaknade flera gånger tidigt på morgonen i dag av sms), och mer än så är det inte att säga om den här dagen, tror jag. Det är helt enkelt dags att knyckla ihop den och lobba den över i sopkorgen, och lägga sig på laddning inför en ny dag. G’natt!

2 kommentarer

  1. Www rosorna och solrosorna är fantastiska!!!
    Och den där cidern är supergod. Den gula (vad den nu heter) är lite torrare och surare med lite mousserande-känsla. Supergod!!

    1. Author

      Ja, den var jättegod! De hade reklam på någon av de där skärmarna inne på affären, för det var extrapris (2 för 20 kr), annars hade det nog inte ens fallit mig in att titta på dem. Men nu tänker jag att det kanske slinker ner några till när jag handlar i dag… Perfekt också att de är helt alkoholfria, sånt gillar jag! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *