Min hemliga dröm

Jag har en dröm. Nå, jag har i själva verket en massa olika drömmar. En hel del har jag uppfyllt, andra jobbar jag på, och några har jag inte hunnit med ännu.

En av drömmarna i den sistnämnda kategorin är att jag drömmer om att äga min egen nöjespark. Jojomensan, du läste rätt – jag vill ha en egen nöjespark! Jag älskar nöjesparker, har gjort det så länge jag kan minnas, men inte i första hand som besökare. Nej, det jag älskar med nöjesparker, när man fått till dem på ett bra sätt, är den stämning man har lyckats skapa för besökarna. Känslan av att de har klivit in i en parallell värld, där världen utanför inte längre finns. DET vill jag skapa.

Ja, skapandet av nöjesparken är alltså den stora grejen för min del. Att designa och bygga alla olika element som ska ingå i den, hitta alla koncept och idéer…Åh, som jag skulle älska att göra det! Tänk er som High Chaparral i Småland, fast med ett annat tema; Äventyr! Tomtar och troll, häxor och näcken, vettar och skogsrå – alla de olika figurerna skulle vara med, och i skandinavisk tappning. Om jag någon dag blir rik, så tror jag baske mig jag ska försöka bygga en sån park. 😀

Vad är din dröm?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *