Min första kyss

Min första kyss fick jag av killen på den här bilden. Jag hade för länge sedan glömt bort vad han hette, men när jag bläddrade i gamla fotoalbum från tonårstiden, så dök den här upp. Jag hade till och med skrivit hans namn på baksidan.

Jag är inte riktigt säker på hur gammal jag var, men 12 känns som en rimlig gissning. Han kan väl ha varit 14, ungefär. Jag spelade klarinett i skolekorpset (skolband på svenska? Hittar inget bättre ord) och vi hade åkt iväg på träff med en massa andra korps någonstans ute i Lofoten.

Exakt hur det hela gick till vet jag inte, jag minns bara att det skulle vara disco på kvällen, och att jag plötsligt befann mig ensam med honom (hade vi dansat innan kanske? Jag minns inte alls.) i ett rum, och vi kramades och han satte sig på en stol och drog mig intill sig, så att jag blev sittande i hans knä. Och sedan kysste han mig. Eller om jag kysste honom. Antagligen var det väl lika mycket båda delar. Jag minns mest bara hur det kändes, och inte så mycket av före och efter. Det var fint, och precis den sortens första riktiga kyss man önskar att alla kunde få. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *