Men för böfvelen!

Alltså, jag vet inte vad det är för fel på min kropp den här veckan. Den är liksom bara helt i olag och allmänt erbarmlig. Är det vädret? Är den uttråkad och längtar efter att jobba? Vad? Kom igen nu, kroppen! För böfvelen!

I morse vaknade jag kl 8, av okänd anledning. Inte var det för att jag hade sovit klart i alla fall, så mycket är säkert. Men att somna om var inte till att tänka på, så efter att ha försökt med det i ett par timmar gav jag upp och bytte sängen mot soffan. Sen…dog jag. Typ. Man skulle kunna tro det var ett maratonlopp och en avgrund att forcera att ta sig från övervåningen och ner, haha. 😛 Och som extra bonus har min vuxenakne exploderat till närapå bibliska proportioner. 🤦‍♀️Så här illa har det inte varit sedan i höstas. Blä.

Hej böldpest! Verkligheten är för övrigt värre än bilden, för i verkligheten är det en massa knottror och små, vätskande blåsor också. Hur läckert som helst. Not.

Jag får trösta mig med att jag fick finpaket i posten i dag. Hade beställt fler lash extensions, och passade på att utnyttja två andra erbjudanden, med nagellack för 29 kr och någon sorts märklig läppstiftspenna för 35 kr.

Paket! Uppenbarligen är jag in a blue mood just nu – vilket för all del är överensstämmande med verkligheten nu när kroppen inte vill vara med och leka och man ser ut som om man gjort en faceplant i närmaste pizza… 😛
Supersnygg färg! Tyvärr var den inte så täckande som jag hade hoppats dock, men men. Snygg är den ju oavsett. 🙂
Resultatet efter FYRA lager lack… Det ser mest ut som om jag drabbats av allvarliga köldskador. 😛 Skulle antagligen ha grundat med någon annan färg under.
Det här är en festlig grej – tydligen ska den byta färg ett par minuter efter att man haft den på läpparna. Kul! Har inte testat den än, ska göra det i morgon, tänkte jag.

Jag har inte varit alldeles sysslolös i dag, fastän min kropp inte har någon lust att fungera. Jag har gjort galet mycket research, och har kommit fram till följande snilleblixtar: 1. Röntgensjuksköterska is the way to go, både vad gäller framtidsutsikter generellt, lönenivåer, möjligheter att röra sig runt i världen och forskningsmöjligheter. 2. Min långsiktiga här-vill-jag-bo-plan har nu fastställts till att jag ska bo någonstans mellan 34:e och 36:e breddgraden. Tänk typ Los Angeles, Malaga osv. Stabilt väder, bra temperaturer osv, och så kan jag ta semester på vintern och åka till någonstans där de har RIKTIG vinter, istället för det här gråblaskiga vi haft den här säsongen. Utomordentligt bra planer, alltihop, frågar du mig. 🙂

Annars är det väl inte så mycket att rapportera. Grått, blött, träligt väder. Fint väder ute att vara inne i. Och så har jag sökt några jobb igen. Undersköterska denna gång, i förhoppning om att etablera både inkomst och arbete inom vården inför kommande röntgensjuksköterskestudier (nej, jag tror inte jag kommer få frisörutbildningen, och retar mig mest bara på att de inte bara kan återkoppla och säga nej nån gång). Det vore kul om jag åtminstone kunde få komma på intervju, och fantastiskt om jag kunde få ett stadigvarande jobb där jag kan jobba heltid från nu och fram till september, och därefter deltid under terminerna, och heltid på loven. Det vore guld!

Nu ska det bli ett tappert försök att sticka ett par rader på en julklapp innan jag försöker sova lite igen. Håll gärna en tumme att jag vaknar superpigg i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *