Los Angeles nästa?

I morse vaknade jag på riktigt bra humör. Allt kändes sådär fullkomligt underbart, ni vet. Men den allra sista tanken från drömmarnas värld som försvann in i hjärnvindlingarna var ‘åh, vad roligt att få bo i Los Angeles!’, och det var på grund av den jag kände mig så otroligt glad och …ja, lycklig, rent av.

Om jag minns vad jag drömde? Nope. Inte en endaste liten sekund minns jag, och jag är SÅ nyfiken! Att flytta till Los Angeles har nämligen aldrig stått på vare sig min önskelista eller min bucket list, även om jag lekte med tanken i typ 10 minuter för några månader sedan, medan jag spånade i största allmänhet kring varthän livet tar mig härnäst. Los Angeles var inte heller på tapeten i går eller under de senaste dagarna, ej heller USA, och inte heller en flytt. Så vad i hela friden fick min hjärna att gå den vägen medan jag sov? Och varför kan jag inte minnas vad det var jag drömde?

Jaja, man kanske kan hoppas på att drömmen upprepar sig och att jag minns den nästa gång då. Men om inte annat har jag åtminstone mått riktigt bra i dag på grund av den, och det är ju vackert så. 😀
Nå, det är inte bara på grund av den, utan även på grund av att det blev sol i dag, som utlovat, och att jag slog till på 7K till in på fitnesskontot. Det känns riktigt bra, och totalt sett har jag fått ihop 3,36 mil den här veckan, och 4,4 mil totalt för januari så här långt. Och i morgon blir det löpningspremiär! Wohoo! Det kommer inte bli långt och inte snyggt, men det kommer bli, och det är det enda som spelar någon roll.

Blött, men soligt.

Jag är dock fortfarande förlamande trött efter mina powerwalk-pass, men försöker gilla läget bara. Det kommer ju snart nog gå över, när kroppen vant sig ordentligt. Ser verkligen fram emot det, för det är lite enerverande att vara så trött att jag inte ens orkar sticka om kvällarna.

Den här helgen försvann ruggigt fort, och i morgon är det återigen måndag. Då kommer mitt paket med retinol-ansiktsvatten, jag ska ha löparpremiär, och det kommer troligen spikas exakt vad jag ska plugga under våren under den kommande veckan. Dvs, jag hoppas få svar på om jag kan läsa frisörutbildningen via Komvux eller inte. Jag ska dessutom läsa Syd Fields böcker, som jag köpte en bundle med tre böcker av, och försöka lära mig skriva screenplays. Varför inte liksom. Jag blev galet inspirerad i höstas, när jag läste hans första bok, och nu fick jag både den, en arbetsbok och en felsökningsbok för 159 kronor – yeay! 🙂 Framtiden är en öppen bok, och vem vet – kanske är Syd Fields böcker bland dem som kommer påverka var min framtid tar vägen. Det återstår att se.

Är så himla glad för de här. 😀

Nej, om man skulle bekämpa tröttman i en kvart eller så, såpass att jag får sparkat igång diskmaskinen? Mjo, känns som en plan, helt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *