Lördagsgöra

Lördagen fortsatte som den började, med tv-spel och hantverk, och fortsatte sedan med kompletteringshandlande, disk och matlagning.

15-åringen joinade och spelade bland annat Kirby. De hann även med några omgångar Techmo bowl och Pacman.
En av våra favoriträtter: Kreolsk gryta. Man äter tills man är proppmätt, sedan tar man en portion till bara för att det är så galet gott. 😛

Jag lyckades även ta mig i kragen i dag och göra färdigt ett stickmönster jag hållit på med i över ett år nu, och fick det publicerat både i webbshopen och på Ravelry, och jag fick lagt upp alla örhängen jag hade gjort också. Känns riktigt bra att äntligen ha fått undan det.

Äntligen har jag fått publicerat mönstret på de här.
8 olika örhängen i varierande färger är också på plats i webbshopen, hurra!

Jag insåg att portouträkningen var helt uppåt väggarna också, och tweakade den så att det blir mer korrekt för svenskt porto, men jag måste titta på det igen i morgon eller på måndag. Inställningarna för porto var jätteknepiga från början, men nu såg det helt galet ut. Exempelvis tyckte den att ett inrikesporto på strax under 75kr var rimligt för en pompom till en mössa, som väger knappt 20 gram, och i och med det betydligt mycket dyrare än själva tofsen. Inte klokt!

En annan sak jag också behöver se över är mina SEO-nyckelord, vilka jag egentligen inte använt för min webshop. Och det borde jag så klart se till att fixa. Det får bli i morgon, det med.

Annars har det varit en lugn dag. 13-åringen har varit lite upp och ner i humöret, och jag har återigen i mitt stilla sinne tagit till mantrat ‘han är min sista, han är min sista, han är min sista’. Ja, min sista hormonstinna tonåring, alltså. 😉 Men trots några mindre episoder, så har det varit hyfsat lugnt i dag.

24-åringen var iväg tidigare i kväll och fikade med en kompis i stan, vilket alltid gör mig lika glad. Han är inte jättesocial annars, och det är alltid roligt när han gör upp planer med kompisar och åker iväg så här.

Vi har även ett Harry Potter-rally på gång här nu i helgen, och är nu inne på femte filmen. Får se om vi hinner se de två sista i morgon, innan 13- och 15-åringen åker till deras pappa.

Harry Potter slåss mot en drake och försöker lägga vantarna på ett guldägg.

Hoppas ni har en trevlig helg också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *