Kaputt

Det blev alldeles för lite sömn i natt, och det har varit en väldigt emotionell dag. Åtminstone förmiddagen. Det kom att handla mest (bara) om 25-åringen, som fick en fantastisk respons från både rekryteringsföretaget och den (fd) nya arbetsgivaren. Det var en omsorg och vänlighet bortom det vanliga, och som mamma i den här situationen – även om sonen är vuxen – så var det väldigt skönt att se. Dock blev det som sagt för lite sömn i natt, så jag är rätt kaputt ändå i dag.

14-åringen kom inte iväg till skolan i dag heller. Nya tag i morgon. 16-åringen missade en lektion i dag, eftersom han tog fel på tiden, men men. Vi pratade även lite om BUP, och det får helt enkelt bli att vi går den långa vägen via husläkare och börjar om alltihop. Jag ska försöka ordna en tid för det i morgon.

Sen… ja, sen vet jag inte riktigt vad mer dagen har innehållit egentligen. Det har varit sol och varmt, riktigt t-shirt-väder, och 16-åringen och jag åkte faktiskt bort till lokala godisaffären för att handla årets första mjukglass åt allihop. Det blev inga bilder på den dock, för det var så varmt att bara på de tre minuterna det tog oss att åka hem med den, så hade den börjat smälta betänkligt. Det var bara att peta i sig den på en gång (stackars oss).

Sen bestämde jag mig för att jag skulle få bytt spegelglaset på bilen, det som bara rasade i backen och krossades för ett tag sedan. Jag har haft ny spegel hemma i typ 3 veckor, men inte tagit mig för med att byta. Det har varit så mycket annat. Men så i dag tog jag tag i det, eftersom jag ska besikta bilen på måndag. Bara för att upptäcka att spegeln inte passar. Skit också. Och eftersom det gått mer än 14 dagar sedan jag beställde det, så är det för sent att skicka i retur. Fast jag mailade dem och frågade om det gick att göra ändå, för vad ska jag annars göra med den? Det blir ju att kasta en sprillans ny produkt jag inte kan använda, för vem sjutton går in på Blocket eller såna ställen för att leta efter spegelglaset på vänster sida till en Volvo S40? Jag kan bara inte med att kasta resurser på det sättet, så jag hoppas de går med på att jag får returnera den ändå.

Jag är inte riktigt säker på hur jag ska göra ifall de vill byta ut produkten och kan skicka mig en som passar istället, för de skickas från Tyskland, och det finns ju inte en chans att den hinner hit innan måndag, när jag ska besikta bilen. Och det var inte alldeles enkelt att hitta just den delen någon annanstans heller. Det är inte precis något som vare sig Mekonomen eller andra ställen av det slaget har i hyllorna, så att jag bara kan köpa den över disk. Retfullt, sa Bull.

Spegellös spegel. Bara plasten sitter kvar, själva spegelglaset, som är limmat på plasten, har trillat av och gått i kras.

Annars är det inte mycket att berätta om den här dagen. Jag har mest bara varit trött och längtat efter helgen, och hoppats på att de sista två dagarna av veckan bara kan få flyta på nu. Det vore riktigt nice. Det slog mig även nu i kväll att jag aldrig har en enda stund i livet där jag inte vet vad jag ska hitta på. Det finns alltid en miljard sysslor och arbeten som behöver uppmärksamhet och som jag för det mesta ligger efter med, och jag minns inte senast jag kunde kliva upp på morgonen till ett nystädat hus där all tvätt är omhändertagen, ingenting behöver lagas eller bytas, ingenting behöver diskas och där jag helt enkelt kan sätta mig med en kopp kaffe och få känna att jag har ingenting att göra. Eller ingenting som måste göras, rättare sagt.

Någon gång ska jag ha mig en sån dag. Bara för att få känna hur det känns.

Nu: karatesömn.

Zzzzz…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *