Kan man felanmäla en weekend?

Jag vet inte jag, men det måste ha varit något fel på den här helgen. Det tycks ha fattats ett stort antal timmar på den, för jag kunde ha svurit på att lördag och söndag sammanlagt omöjligen kan ha varit längre än 10 timmar sammanlagt. Swoooosh bara, så var båda dagarna borta.

Nåja, vi har faktiskt haft det ganska mysigt, om vi bortser från ett par elaka påhopp ungdomarna fick utstå från vissa familjemedlemmar, men de tog det hela med hyfsad fattning ändå och lämnade det därhän utan att må alltför dåligt. För egen del finner jag det svårt att förstå att man kan behandla unga människor så respektlöst som var fallet här, och så fullständigt ignorera deras upplevelser och känslor. Det är även imponerande att se ungdomarnas mognad i det hela, och hur de vägrar låta sig sjunka till samma nivå.

Jag har kollat en del på det här med FODMAP i helgen och testar nu att äta på det sättet för att se vad det kan göra för min trasiga mage. Mer om det hittar du HÄR, i min andra blogg. Jag kan ju säga att resultaten bara efter två dagar är minst sagt överväldigande, samtidigt som det inte är någon mirakelkur. Men jag tror jag kan ha god hjälp av det här på lång sikt. 🙂

FODMAP-middag. 🙂

I övrigt har det varit väldigt mycket seriebinges här i helgen, både av Bones, Dr Who och Cloak & Dagger. Det har även julstickats, ätits ost & kex, och plockats tomater, och jag har roat mig med att sminka mig för första gången på ett halvår. Jag har inte städat alls så mycket som jag borde, och bara tvättat minsta möjliga mängd kläder. Det har varit en väldigt, väldigt skön helg, även om den försvann nästan kusligt snabbt.

Ost & kex.
Nyskördade tomater.
Julstickning, eller snarare blivande adventskalenderpaket åt 16-åringen.
Make up, men ingen styling av frisyren. Nån måtta får det ju vara. 😛

Helgen hade gärna fått vara ännu längre, för det har gjort riktigt gött att tillåta sig att vara ledig med gott samvete. Men nu är den över och i morgon börjar ungdomarnas andra skolvecka. Den här veckan ska ytterligare rutiner på plats, och det är min sista vecka innan jag också sätter mig på skolbänken igen. Mot framtiden och vidare! 😛

Nej, nu får det bli lite skönhetssömn innan en ny vecka tar vid. Vi ses i morgon! 🙂

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *