I väntans tider

Nu ni, nu är det inte långt kvar! Ända sedan mitten på mars har jag väntat på antagningsbeskedet inför höstens utbildningar, och nu är urvalet igång! Jag räknar med att få besked torsdag eftermiddag, och vi har redan nu beslutat att göra en tårta. Antingen kommer jag in på utbildningen och vi kan fira med tårta, eller också kommer jag inte in och vi kan tröstäta tårta. 😛 Samtidigt som beskeden går ut kommer jag sitta hos psykologen på BUP med 16-åringen, så vi bakar in det i tårtfirandet också – antingen är det ett bra besök värt att fira, eller också är det ett skitbesök där man kan behöva tröstäta tårta efteråt. Oavsett vilket, så funkar det med tårta. 😉

9 juli är för övrigt även min första bröllopsdag, och hade jag fortfarande varit gift med make nr 1, så skulle vi ha firat vår 26:e bröllopsdag nu på torsdag. Men det gör vi nu inte, och jag kan istället fira att jag tack och lov inte längre är gift med någon alls. 😉

Jag hoppas morgondagen går fort… Just nu känns det lite som att det är lika långt från nu till torsdag eftermiddag, som det har varit från mitten av mars till i dag. En eeeeeevighet! Eller…ja, en evighet som ändå har gått rätt så fort. Men just nu känns det i alla fall som en evighet tills det blir torsdag eftermiddag och vi kommer hem från människobyn, så att jag får veta hur det blev/kommer bli. Fast morgondagen går säkert också fort, jag ska ju dels baka en tårta, och tänkte även sy hela dagen.

Jag hade tänkt sy hela dagen i dag också, men det blev inte riktigt så. Bara för att jag sa sådär i går om att försöka sova upp till 10 timmar om nätterna, så gick det så klart åt pipan just i natt, haha! GISSA vem som inte kunde somna förrän efter 6 på morgonen, och som blev väckt typ kvart över nio på morgonen av en grannunge som illskrek så gröndjävligt att man skulle kunna tro någon höll på att mörda henom…och som sedan inte kunde somna om igen. Gaaah! 16-åringen blev också väckt av samma vrålande unge, och kunde inte heller somna om igen. Och låt mig bara förtydliga att det inte var en unge som for illa på något sätt, utan det var en unge som var hysterisk för att han inte fick som han ville. Kul att vara förälder i det läget… Jag var glad det inte var jag, om man säger så, och hade det varit jag, så hade jag fan satt in en annons på Blocket och sålt ungen, tror jag. Herreminje, vilket liv det var på’n!

Att det inte skulle bli några stordåd i dag rådde det ju ingen tvekan om, och jag var fullt på det rena med att det skulle bli några timmars tupplur på soffan någonstans efter lunch, när kroppen till sist kommit på att det där med vila kanske inte var så dumt ändå. Och så blev det också. Men jag fick i alla fall fållat klart min Joni-klänning, och har haft den på mig en stund i dag. ÄLSKAR den! Försökte fotografera den lite på i kväll, men det var baske mig inte enkelt. Helfigursfoton med selfie-pinne är knepigt! Men här är några foton i alla fall, som inte gör klänningen rättvisa alls – den är jättesnygg på! Ja, till och med på mig, som banne mig ser ut som om jag är havande nu för tiden (måste verkligen komma igång med löpningen igen). 😛

Det är svårt att få med hela mig i en vettig vinkel, där man får en idé om hur klänningen sitter…
Hej, dubbelhakan! 😛
Galet snygg passform över brösten också – oavsett vilken storlek på boppar man har! 😀 En bra bh under gör det dock ännu snyggare. Jag har en av mina på här, som jag avskyr för den sitter så illa, men jag ska sy upp några egna, måttanpassade med tiden.
Nöjdast.

Jag passade även på att fotografera toppen med bubblor på också, när jag ändå var i farten. Kjolen på bilden är också en jag sytt själv, för några år sedan.

Jag blev grymt nöjd med den här också.
Jag kommer nog använda den här mer än jag själv trodde, rent av. Älskar den med!
Supernöjd även med denna.

Okej, nu ska jag sluta bomba er med foton på mina garderobstillskott. 😛 Men det kommer mera! Jag ska som sagt ha mig en sydag i morgon igen, fast då blir det nog mest underkläder på agendan. Men längre fram kommer det bli mer baskläder, som tröjor, byxor och kanske en och annan munkjacka (funderar på att sy varsin i julklapp åt kidsen, bland annat, samtidigt som jag skulle behöva en ny själv också).

Kul grej som trillade ner i postlådan i dag – tidningen Kriminalteknik, som ges ut av Nationellt Forensiskt Centrum. Jag har alltid tyckt sånt är spännande, typ hur man använder dna och sånt för att fälla någon för brott, men även allting annat de håller på med. Och eftersom en gryende tanke om att jobba med/forska på forensisk röntgen i framtiden har trillat ner i mitt huvud, så kände jag att det vore kul att hänga med lite i vad som händer inom forensisk verksamhet och forskning framöver, och jag började prenumerera på den här tidningen. Den är gratis dessutom, och kommer ut tre gånger per år. 🙂

Lite kul att huvudartikeln den här gången handlar om att vara expert på obduktion, eftersom det ju är just inom obduktion som forensisk röntgen kan vara ett värdefullt komplement till traditionell obduktion.

Nå, nog om det. Först ska jag ta mig in på röntgenutbildningen, så får vi se vad framtiden kan ge inom det området i så fall. Men kommer jag in, så har jag ju i alla fall ett potentiellt ämne för C-uppsatsen redo… 😉

Nu ska jag göra ett tappert försök att somna före kl 6 i morgon bitti, och hoppas slippa vakna till Damien domedagsungen i morgon bitti också. 😛

2 kommentarer

  1. Wooow så fin klänning! Och bubblorna är amazing!!!!!!
    Hoppas du fått sova gott inatt ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *