I frisörtagen

I dag bestämde sig 14-åringen hastigt och lustigt för att han ville att jag skulle klippa honom. Det var ett tag sedan senast jag klippte honom, så nu gällde det att jag kunde leverera vad han önskade sig; kort på sidorna och bak, och långt uppepå/lång lugg.

Långhårig grabb, som själv mäter närmare 180 cm i strumplästen numera.
Före-bild i profil.

Och så här blev det:

Inte det sämsta jag har gjort i alla fall, och uteslutande med sax. Fast jag saknade att uppgradera min hårklippningsutrustning, så jag ska försöka göra det längre fram i tiden.

Annars så har det varit mest mat, film och stickning på schemat i dag. Bland annat såg jag en gammal Bond-film; Diamonds are forever, från 1971. Kul att se på flera sätt – actionscenerna är ju exempelvis lite annorlunda än i dag, både i tempo och utförande. 😛 Sen ville 14-åringen se Detective Pikachu, under vilken jag tittade mest av allt på stickningen, hehe. Verkligen inte min typ av filmer, de där. Men vad gör man inte för sina barn. 🙂 Sen ville han se (de andra två hänger på sina rum) Mortal Engines, som nog är något av det märkligaste jag varit med om när det handlar om koncept för en film. Allvarlig – städer på HJUL?? Fast 14-åringen övergav mig bara 10 minuter in i filmen och pep upp på sitt rum, så nu är jag själv med min stickning och denna besynnerliga film.

Gammal goding – både filmen och Sean Connery, som fyller 90 i augusti i år.
Det går inte fort med den här koftan, men några centimeter till har jag i alla fall fått in.

Nå, åter till film och stickning, och kanske en aldrig så liten bit chokladkaka och ansiktsmask? Ja, inte samtidigt då, åtminstone inte chokladkakan och ansiktsmasken.

Hoppas ni har en trevlig helg också! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *