Har den äran!

I dag fyllde äldsta sonen 25 år! ❤❤❤

Tänk att det redan hunnit gå 25 år sedan den söndagen på Akademiska, när min förstfödda såg dagens ljus för första gången. Otroligt. Men så är det, klockan 11:11 i förmiddags var det prick 25 år sedan det hände.

Barnmorskan berättar för mig att nu kan jag börja krysta på allvar.
Jag ville föda på pall, så de fick springa som galningar för att hinna ta fram en åt mig.
Bara några sekunder gammal.

Att tiden flyger när man får barn är verkligen sant. Innan man vet ordet av, så har ett två och ett halvt decennium passerat, bara sådär. Otroligt.

Vi har firat lite med några hemgjorda paket, lasagne och tårta, och både mat och tårta försvann med blixtens hastighet. 🙂

Välfylld gamer-godis-låda, som han blev jätteglad för.
Det blev en liten bonus-Pokemon i lådan också, utöver den jag visade i går, som han fick i ett separat paket. Och så fick han 16-åringens supercoola design också i dag. 🙂
Världens godaste chokladtårta, om än inte den vackraste.
Mums!

Annars så har jag skjutsat 14-åringen till och från hans skola i dag, och 16-åringen och jag har varit på utflykt till hans nya skola. Han tyckte det kändes superbra, vilket gör mig superglad, så klart. Nu hoppas vi bara att vi kan komma igång så fort som möjligt efter påsklovet, för han har redan tappat en hel månad av det här årets skolgång.

Annars har det handlat mest om att färdigställa och slå in födelsedagspresenter, och att färdigställa tårta och laga mat i dag. Och tur är väl det, för så mycket mer än det hade jag verkligen inte i mig i dag. Nu blir det karatesömn innan vi tar fatt på veckans sista skoldag, och en dag då snön(!) som plötsligt föll i kväll förhoppningsvis har försvunnit.

Snö?? Wtf? Har vi varit utan så här länge, så kan det få vara, tycker jag.

Nå, sova sig lite då, innan klockan ringer vid 7 i morgon bitti igen. God natt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *