Fuldag

I dag har jag haft en ledsen fuldag. Ni vet, en sån där dag när man bara känner sig ledsen, nere och ful i största allmänhet. En sån dag har det varit.

Det är okej. Man får ha såna dagar också. Även om jag nu helst har dem av andra skäl än att kommunen är dum i huvudet, men det är en annan femma.

Jag är känsligare nu än jag var förr. Numera, när tillvaron skaver och känslorna krackelerar, så går jag lite i baklås och behöver ta en paus från resten av världen. Så det blev inte jättemycket jobbat i dag. Men det må vara hänt. Man får gilla läget helt enkelt och ta det för vad det är. Det blir så i några år efter en krasch och närkontakt med den där väggen, ni vet.

Jag skulle ha filmat i dag, men det var inte en dag för att sätta sig framför kameran. Istället blev det en dag för att fundera mer på vad jag egentligen vill säga när faktiskt är framför kameran. Jag vill ju göra så mycket mer än att bara prata sy- och stickprojekt!

Jag tittade på de två videorna jag gjort om att bli digital nomad, och gjorde dem offentliga igen, så att alla kan se dem. Jag ska försöka filma ett nytt avsnitt i morgon, efter att jag filmat sy-grejen jag egentligen skulle ha filmat i dag. Och så kanske jag filmar något helt annat också, lite mer vlog-aktigt, om jag hinner och har lusten kvar då. Vi får se.

Jag fick brev från PostNord i dag förresten. Det var inte lika illa som gårdagens brev, men rätt retfullt ändå. Jag har en prenumeration på Knitcrates (som en bokklubb, fast med garn) från USA, och nu har PostNord hittat ett nytt sätt att försena leveransen ytterligare, utöver att man ska betala dessa förbaskade avgifter och så. Nu har de börjat skicka ett brev för varje låda, där jag måste mejla backoffice-kontoret hos tullen och redogöra för vad det är för sorts paket, som de sedan ska skicka vidare till pakethanteringen, som sedan ska meddela mig om den där avgiften jag måste betala, som jag sedan ska betala och som ska registreras innan paketet äntligen kan skickas vidare till mig. Helt makalöst. Hanteringen från det paketet anlänt till tullen i Sverige tar alltså mycket längre tid än att skicka paketet från företaget i Miami och till Sverige. Och det inkluderar hanteringen av tullen i Miami. Jag börjar känna att det antagligen skulle gå snabbare att helt enkelt simma till Miami och hämta paketen själv.

För att motverka dagens bleh-nivå, så beslöt jag att skriva ett mail till en YouTuber vars kanal jag följt en längre tid, och som jag lärt väldigt mycket av vad gäller just YouTube och hur allt det där fungerar. Jag signade nyligen upp på hans epost-lista också, och insåg att han skriver väldigt fina mejl. En del skriker med stora bokstäver hälften av tiden, använder utropstecken som om de fått mängdrabatt på dem, och upplevs allmänt gapiga. Hans mejl är mycket mer nertonade, informativa och ändå lagom mycket personliga, och är den där sortens mejl man blir glad av att få i sin inbox. Så jag mejlade och sa tack för det och att jag uppskattade både hans mejl och hans kanal. Jag försöker tänka på att göra såna saker, att säga till människor att jag uppskattar det de gör. Både för att jag tycker att man ska göra det och, om jag ska vara helt ärlig, för att jag saknar det själv. Det är nästan aldrig någon som säger att jag är bra på allt jag gör. Inte för att andra inte tycker det, för det vet jag att de gör, men det kanske inte är så uppenbart att även jag hade behövt höra det ibland…

Anyway, jag skrev ett mejl till honom och jag hoppas han får det och läser det, och att det kan vara en positiv grej att få. Sen åkte jag och handlade, och köpte en Triss-lott. Som jag vann ingenting x2 på… Det går bra nu.

Jaja, tröstar mig med att det är fredag i morgon, och då har jag lovat mig själv att jag får hyra sista Avengersfilmen, som jag inte sett ännu. Och så har jag beställt hem hårfärg som också kommer i morgon eftermiddag (jag börjar älska Instabox allt mer), och fina kompisen M skickade den här bilden med vad som finns på mitt Ica nu, så gissa om jag ska ha finkväll här i morgon!

Det kan bara gå uppåt härifrån, och i morgon tänker jag ha en BRA dag, och hör sen. Jag hoppas ni får en bra dag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *