Ett inlägg i all hast

Det gick lite sådär med sömnen natten till i dag, så det har varit en tung, lång och ganska ineffektiv dag. Men jag har samtidigt fått stickat klart spetsmönstret på 17-åringens Zweig, fått hem hans dyrklapp, och filmat videos för YouTube, både vanlig vlogg och Vlogmas. Och editerat och så också, som tar en hel del tid i anspråk. Men så mycket mer har jag inte fått gjort i dag. Eller jo, jag fick testat de nya hårsilarna som äntligen kom i dag! Funkade kalasbra gjorde de dessutom. 😀 Fast bäst i dag var ändå syrrans första paket i adventskalendern till mig – hur kul som helst ju! Och hon har dessutom broderat på svenska, fastän hon är norska. Love it! 😀

Spetsdelen äntligen klar!
Hårsilar.
Funkade jättebra!
Bäst i dag! 😀

Det finns en ny vlogg ute på min svenska YouTube-kanal (den som skulle ha varit uppe i går) också. Och så kommer jag göra Vlogmas på min engelska kanal i år – det blir kul! 😀

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *