Ett annorlunda helgmys

För ca 1½ år sedan började jag prenumerera på några av Adobes paket, bland annat Photography, som gav mig Photoshop och Lightroom för bildbehandling (vilket jag använder en del när jag fotar mina produkter), och Premiere Pro (som jag använt för att göra videos för YouTube). För dessa två har jag betalat 360kr/månad.

Men så har jag haft ett erbjudande under hela sommaren, som tar slut sista augusti (dvs i morgon), om att få ALLA Creative Cloud-program för 358,75kr/månad. Det skulle då innebära att jag även skulle få InDesign, som är varit intresserad av under en lång tid (+ en massa andra program), utan att det kostar mig något extra. Wohoo!

Problemet har varit att det varit lögn i helvete att hitta vart jag skulle uppgradera någonstans. Klickade jag på länken i erbjudandet, så hamnade jag bara på samma sida som mina befintliga planer, men kunde inte uppgradera till det här erbjudandet. Jag vet inte hur många gånger i sommar jag suttit och försökt klicka runt, utan att lyckas hitta exakt var man skulle göra uppgraderingen någonstans. Så i dag fick jag äntligen tummen ur och pratade med någon på kundtjänst i USA (tydligen var det ingen online från Sverige, men det spelade ingen roll för mig, det funkar lika bra på engelska). Och efter lite om och men så fixade Lham, som hen hette, en uppgradering åt mig. Wohoo! Nu kan jag börja lära mig InDesign! Och när jag börjar få kläm på den, så kan jag göra mycket snyggare stickmönster, och sätta mina egna böcker. Det blir kul!

Så, det är min “godispåse” den här helgen, tillsammans med screenplay-boken jag lånade här om dagen. Känner mig så nöjd! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *