En galen vecka

Just nu har jag en sällsynt galen vecka, där precis ALLT tycks hända. Och i morgon blir det ännu en händelserik dag, men jag har goda förhoppningar om en lugn fredag följt av en lugn helg. Så mycket att jag tänker tjuvstarta på den redan i morgon kväll, genom att köpa med mig favoritsushin på hemvägen, när jag passerar Uppsala. Ja, jag ska alltså ut på vift i morgon, ända in till den stora människobyn, haha.

I dag gjorde jag en något mindre utflykt, och rullade iväg till närmaste mindre stad, där jag sladdade förbi Dollarstore för att bland annat hitta några småsaker till barnens julstrumpor och handla julklappspapper till julklapparna som snart måste skickas till Norge. Och så hittade jag årets bling till julgranen där också – jag har nämligen en tradition där jag varje år köper något nytt att hänga i granen. MEN, det får bara vara ÉN sak varje år. Inget tokshoppande av sjuhundra olika ornament, hur fina/söta/gulliga de än må vara. I år blev det en donut med turkos glasyr – min favoritfärg. 🙂 20 kronor kändes som lagom mängd dinarer att skiljas från för att införskaffa den, så jag är nöjd (jodå, jag är fullt på det rena med att den kostade åtskilligt mindre att producera).

Om någon mer gillar bling i granen, så hade faktiskt Dollarstore massor av fina/söta/gulliga ornament, och det mesta verkade kosta mellan 20 och 30 kronor. Så om du vill börja samla på dig sådana roligheter så kan du kika in där. Själv såg jag annars en sån där amerikansk postlåda i mindre format, som jag är svårt sugen på, men jag kan inte komma på något som helst som motiverar det inköpet. Den rymmer typ en stor Twistpåse, men det är ju ett synnerligen opraktiskt sätt att servera något som helst i, eftersom den öppnas i änden. Men fantastiskt gullig var den. Jag kanske kan ha den bredvid min säng och skicka minipost till mig själv? 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *