Diamonds are forever?

Jag har en Vi Föräldrar-tidning i mitt kök. Den har hängt med sedan januari 1997, vilket innebär att min äldsta son då ännu inte hade fyllt två år. I just den här tidningen fanns ett uppslag om middagar som var både budgetvänliga och barnvänliga. Right up my alley, med andra ord. ‘Budgetvänlig’ är praktiskt taget mitt mellannamn, och jag var så klart mån om att även ge mitt barn bra grejer.

Det roliga är att den här tidningen alltså fortfarande hänger med, och bor tillsammans med alla mina övriga recept i mitt kök. Den har dessutom hunnit bo en sväng i Spanien, vilket man inte kan säga för så många andra av mina tidningar.

Småsliten tidning med 22 år på nacken.

Jag använder fortfarande flera av de där recepten. Ibland går det långt emellan, ibland gör jag dem lite oftare. Och deras Stroganoff på falukorv är i princip det enda sättet att få mig att tillaga just falukorv. I just det här superenkla receptet på falukorvsstroganoff så tycker jag faktiskt om den.

Veckans recepttips här således! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *