Det lilla lugna

De senaste dagarna har jag känt av de senaste 6 veckorna på allvar. Schemat har varit fullproppat, och jag lägger väldigt mycket möda på både bloggen, min YouTube-kanal, mitt skrivande och att försöka få mina online-inkomster att rulla på ordentligt. Det kräver sin kvinna att hinna med allting, och de flesta dagar har jag jobbat minst 14 timmar. Dock inte i helgen. Då drog jag ner lite på tempot, unnade mig att bara vara och äta vansinniga mängder bullar och tårta, och flyttade upp det mesta av det jobb jag hade planerat till nu i veckan.

Ändå vaknade jag och kände mig helt slut i dag. Förvisso har jag en förkylning som inte riktigt vill släppa, men inget som motiverar att jag ska känna mig så fullkomligt knäckt som jag varit i dag. Så jag gjorde det enda rimliga; rationaliserade till att göra bara det nödvändigaste i dag, samt bokade in mig på en hemma-spa-kväll. 😀 Alltså, FINNS det något bättre?? Jo, för all del, det är säkert jättemysigt med ett “riktigt” spa där man kan få en massa behandlingar, men det jag tycker är en av de bästa sakerna med att ha hemma-spa, är att jag exempelvis kan ligga i badet i över en timme och läsa, medan jag har lugnande musik i bakgrunden och levande ljus och så. Ljuvligt! Dessutom har jag det så förskaffat att jag har två toaletter och ett badrum, så det är ingen som kommer och dundrar på dörren och ska använda toaletten medan man är där. Guld!

I skrivande stund sitter jag med ansiktsmask, som nog blir kvällens sista spa-insats, tror jag. Efter det ska det bara smörjas lite här och där, sedan är jag redo för att mysa i soffan en stund. Och ÅH, som jag njuter av att inte behöva lägga mig nu vid 22-23-tiden! Nej, jag stannar glatt uppe till klockan är både 1 och 2, och kliver upp framåt 10-tiden på förmiddagen, och det passar mig alldeles utmärkt. Måtte jag kunna göra det så länge jag lever. Det finns helt enkelt ingen rim och reson i att kliva upp i ottan, som jag ser det.

Nej, nu tror jag att jag ska leta rätt på en film och ett stickprojekt, och kanske rent av ett glas vin, bara för att jag kan. Hepp! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *