Det blir kul!

Jag har skrivit dagbok och blogg hela mitt liv, men jag har aldrig riktigt fått klart för mig hur det allra första inlägget ska se ut. I en dagbok spelar det ju mindre roll, men hur gör man i en ny blogg?

Ett vanligt förekommande förslag är att man presenterar sig. Det är precis vad jag inte tänker göra. För här vill jag vara precis så ärlig som man är i en dagbok som ingen annan läser, en sån som man bara skriver av sig i. Om du är en av mina kompisar där ute i verkliga livet, så kanske du redan vet vem jag är och har fått länken hit av mig. Välkommen i så fall, och tack för att du kikar in. Kommentera gärna, men det vore toppen om du inte säger saker som gör det uppenbart vem jag är. Just nu behöver det här få vara just den där anonyma dagboken. I alla fall ett tag. Sen får vi se. Med tiden kanske jag öppnar upp den och berättar allt om mig.

Om du bara råkat trilla in hit – välkommen också! Du behöver egentligen inte veta så mycket om mig på förhand, för en del av de saker jag tänkte skriva om här är sånt jag upplevt i livet (vilket är en hel del), vad jag tycker om saker och ting, vad jag gillar och inte gillar, och…ja, över huvud taget blir det nog ganska personligt ändå, när allt kommer omkring. Så du kommer också få lära känna mig, fast helt utan att ha några åsikter om mig på förhand. Det blir kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *