Den perfekta julen

Vi har den perfekta julen. Jag har sovit ordentligt två nätter i rad, vi har ätit massor av god julmat, alla julklappar var mitt i prick och lite till, vi vilar och umgås och spelar spel, äter hemgjort julgodis, och bara är.

Jag skulle kunna skriva så mycket mer än det, men vet ni – det får vänta. Just nu prioriterar vi att umgås och bara vara. Jag har inte ens förevigat mycket alls den här julen. I går, på julafton, tog jag bara två bilder; ett på julbordet och ett på en tallrik med julgodis. Det var allt. Allting händer IRL just nu, och det är precis vad jag behöver. Men jag återkommer snart med mera innehållsrika blogginlägg, jag lovar.

Jag hoppas ni också har en underbar jul. ❤

Årets julbord.
Massor av hemgjort godis. Mums!
Jag hade inte möjlighet att köpa på mig den traditionella julklappsstickningen i år eftersom jag inte hade råd att förhandsbeställa något innan lönen 23 december, och inte kunde motivera för mig själv att springa till garnbutik dagen innan julafton i pandemi-tider. Men döm om min förvåning när jag öppnar det här paketet från min syster; en så galet snygg, fluffig kofta, komplett med allt garn (och lite extra till och med)! Wohoo, julklappsstickning i alla fall! Och ett projekt som verkligen är mitt i prick för mig. 😀 Min julklappsstickningstradition räddad! Och inte bara det, jag fick dessutom två enorma nystan plädgarn också, så jag fick TVÅ stickprojekt av min syster. 😀 Och en massa annat snyggt också, men det ska jag visa er senare.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *