Den coolaste tävlingen någonsin

Det här kan vara den coolaste tävlingen någonsin – man får tillgång till råmaterial från den nya Terminator-filmen, och möjlighet att göra sin egen trailer för filmen (i Premiere Pro, så klart, eftersom det är Adobe som håller i tävlingen) – OMG, vad jag önskar jag hade varit tillräckligt duktig på Premiere Pro för att vara tävla! Eller ja, jag kan så klart vara med, jag har både Premiere Pro och Epidemic Sound, och därför tillgång både till editeringsverktyg, musik och ljudeffekter, men jag är fortfarande så galet mycket rookie på programvaran så jag har inte ens chans att kunna tävla på riktigt.

Å andra sidan kunde det ju vara kul att göra en trailer bara för att lära mig en massa nya saker jag inte hunnit till ännu… Förutsatt att jag kan hyvla ut tillräckligt med tid i mitt übertighta schema just nu för att göra det.

Om du har mer tid än mig och är sugen på att testa, så hittar du tävlingen HÄR.

Och vill man ha lite extra inspiration, så kan man ju kolla på trailern min fotograf-husgud Peter McKinnon gjorde för filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *