Dag på snabbspolning

Det blev en dag som liksom kändes som om den gick på snabbspolning. Jag klev upp (okej, jag sov ganska länge för all del), handlade, lagade mat, åkte till jobbet, jobbade, åkte hem, drog igång disken och…ja, det var det, liksom. Dagen försvann liksom bara i ett nafs, och det kändes lite som att jag inte riktigt kom ur startgroparna ens.

Nå, jag fick i alla fall vädrat solrosorna och pumpaplantorna lite i dag i alla fall, och jag tog ett par foton under rasten på jobbet, och sedan ett foto på solnedgången på vägen hem. Den sistnämnda genom en smutsig bilruta medan jag stod vid rödljusen, så det blev kanske inte riktigt fullt den maffiga effekten det var i verkligheten. Synd också att jag satt i bilen, för bakom mig var himlen samtidigt häftigt rosa-lila, men det gick inte att fånga på kort medan jag satt i bilen.

Acklimatiserar växterna lite.
Uppsala slott, sett från en av avdelningarna på jobbet.
Vy från personalrummet. Garaget är inte mycket att hänga i julgranen (vem sjutton har designat det åbäket??), men himlen var fin.
Häftig solnedgång på vägen hem.

Ptja, det var det, och så kom dampen, som vi brukar säga uppe i Nord-Norge. Nu ska jag gå och spana i skåpen efter nåt gott, för jag är fantastiskt godissugen, och sedan blir det nog de vanliga kvällsbestyren innan sovdags. Tjing! 🙂

2 kommentarer

  1. Haha såna där dagar är så knasiga. Som bara försvinner. Utan att ens fråga om lov om de får. Vad hittade du för gott i skåpen?

    1. Author

      Eller hur! Man står liksom som ett frågetecken och undrar vad i hela friden som hände med dagen och alla de där timmarna. 😛

      Hehe. Jag hittade en liten skvätt glass, lite chokladsås och några små, rosa maränger. Det satt fint! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *