Collistar

Här om veckan fick jag för mig att ett trevligt läppglans vore…ja, trevligt. Jag har känt mig mest som ett dass utseendemässigt de senaste par åren, sedan jag drabbades av vuxenakne (återkommer i ett annat inlägg om det), men nu och då gör jag ändå ett litet försök att piffa upp tillvaron.

Eftersom jag under ett par års tid prenumererade på Glossybox, så fick jag också en massa snygga lipgloss i de där boxarna, så jag behövde inte gå långt för att hitta något. Det var bara att dyka ner i lådan med läppvalla, så fanns det lite att välja på.

Jag greppade en ganska ljus, glittrig, men ändå matt rosa från Collistar, som jag helt hade glömt att jag hade. När jag applicerade den, så kunde jag konstatera att jag uppenbarligen drabbats av demens, för HUR har jag kunnat glömma att jag har den här?? Sitter hur bra som helst, ger ett fräscht intryck även om man i övrigt ser ut som man rasat huvudstupa in i ett rivjärn, och känns riktigt trevlig att ha på också. Det var kärlek vid andra ögonkastet (Tror jag. Om jag nu inte är så dement att jag gör det här upprepade gånger och sedan glömmer bort att jag återupptäckt den igen. Det ska vi inte bortse från).

Jag är helt bombsäker på att jag haft något annat också från Collistar, men minns sjutton inte vad det var. Ordet ‘nagellack’ svävar liksom förbi några dammiga hjärnvindlingar, och lämnar efter sig en ganska angenäm känsla, så det kan ha varit det. I vilket fall ska jag definitivt testa mer av deras produkter, ingen tvekan om det. Ja, om jag nu kommer ihåg det, vill säga.

Man kanske skulle sätta en lapp på kylskåpet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *