Christmas is coming

I dag stod det vintergardiner, adventsstjärnor och adventsljusstakar på agendan. Sådant tar ju lite tid, när det ska strykas gardinlängder och kollas lampor, men nu har jag i alla fall fått upp vintergardinerna och fått ordning på adventsljusstakar och -stjärnor. En av adventsljusstakarna var det någon sort kortslutning i så den har jag sorterat bort, men jag har ändå fyra stycken kvar och tre julstjärnor, så det är ingen brist på resurser ändå. Jag behöver bara nya glödlampor till julstjärnorna, så är vi good to go.

Vintergardiner på plats.

Eftermiddagen har annars spenderat i sällskap av julklappspyssel och juliga Netflix-serier, som Mr. Christmas. Jag börjar komma en bit på Zweig-tröjan åt 17-åringen och jag är klar med alla julklappar åt min syster. Jag fick handlat paketpapper också i dag, så i morgon kommer det bli paketinslagning för hela slanten. Och tillverkning av pepparkakshus! 🙂

Hösten är praktisk taget över och det börjar bli vinter istället, så jag tog tillfället i akt att klä på mig nästan alla höstfärgade kläder jag äger i dag 😛
Zweig-tröjan växer sakta men säkert.

Det har varit en ganska skön lördag och jag önskar att klockan inte var så mycket, för jag skulle gärna fortsätta på samma tema i några timmar till. Jag har dessutom tagit ner alla jullådor och spridit ut dem i hela vardagsrummet, och är faktiskt ganska pepp på att börja pynta till jul redan nu. Jag vet, det är tidigt, men vad fasen…jag älskar julen, så varför inte? 🙂 Men det får jag börja med i morgon, för nu lockar sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *