Bryt din egen väg

Så sa han, min vän, när jag uppdaterade min LinkedIn-profil med mina kommande planer. Det var det då det slog mig att det nog var den bästa beskrivningen jag hört av mig själv och min personlighet. Jag bryter liksom alltid min egen väg, utan att ens reflektera över det. Det finns inget annat alternativ när jag ska staka ut vägen för mig själv, jag väljer utan undantag the road less traveled. Det är inte ens ett medvetet val, men det är alltid det logiska valet för mig, alltid det som magkänslan säger åt mig att välja. Kan undra vad det beror på egentligen?

Nå, hur det nu än förhåller sig med den saken, så är det i alla fall inget jag känner att jag behöver ändra på. Och det är väl huvudsaken. 🙂

Annars är det inte mycket att rapportera från min kant. Det har varit en väldigt lugn, het dag, och jag har inte gjort så mycket annat än att bingetitta på Bones och sticka strumpor. Men det är ju inte den sämsta lördagen man kan ha. 🙂 Fast jag lyckades faktiskt fotografera klippningen jag gjorde på 16-åringen i dag. Förbehåll dock för att frisyren är helt ostylad, och att den lilla blåfärgen vi lyckades få att synas nu är praktiskt taget borta. Ni får hålla till godo med de här bilderna i dag, så ska jag ta nya när vi gjort en styling också, så ni får se hur det egentligen ska se ut.

Dagens bästa 1:
Min stickade blingtopp är färdigblockad! 😀

Färdig! Fast inte heller nu ville mobilkameran fokusera. Jaja, får försöka ta en bättre bild i morgon.

Dagens bästa 2:
Insikten om att 16-åringens ständiga plockande på sina armar inte alls bottnar i något tics (vilket jag inte har trott heller), utan att det helt enkelt beror på att han har en väldigt vanlig åkomma som kallas Keratosis Pilaris. Vad det är? Jo, knottror på armarna. Det är ett jättevanligt, helt ofarligt utslag bara, ett som jag själv drabbats av under de senaste par åren. Det var medan jag googlade mina egna besvär, som är väldigt lindriga, som jag trillade över information om det här och polletten trillade ner. 16-åringen har inga tics, han pillar på alla knottror på armarna, helt enkelt för att de finns där. Samma princip som när man råkar bita loss en bit av en tand, och inte på något villkors vis kan låta bli att peta på tanden med tungan just där. Men istället för att få behandling för sina knottror, så har han blivit itutad att han har tics. Suck. Men jaja, bit för bit reder vi ut alla de här sakerna.

Typiskt Keratosis Pilaris-utslag, denna bild lånad från internet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *