Bra minne, men kort.

Tänk att man alltid glömmer bort hur lång tid det tar att stryka 8 gardinlängder! Eller det kanske bara är jag. Men jag hade i alla fall glömt att det tar nästan en timme bara att stryka de där höstgardinerna. Pust!

Nå, nu är de i alla fall på plats, och jag har bara ett par saker till som ska tas fram, så är jag helt höstredo. Och utanför täcker vildvinen större delen av väggen, och börjar skifta i orange, den med. Riktigt mysigt blir det. Och ja, jag har sminkbord i vardagsrummet, som ändå inte är ett riktigt vardagsrum, utan mer ett arbetsrum (som alla andra rum i det här huset). Det är så galet bra ljus i det fönstret. I alla fall så länge man inte försöker klä på sig ansiktet mellan 17-19, för då ligger solen på just där. Men annars är det perfekt. Eller kommer bli, så fort jag fått på dekorationen till den där arme blomkrukan, som just nu är inplastad bara. Men det kommer. Vilken dag som helst! Jag måste bara snickra ihop lite födelsedagspresenter till mellanungen först, sen kan jag ta tag i blomkrukorna. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *