Bestyr

I dag har jag varit trött. Mest för att jag var uppe sent i går, tror jag, och kanske lite för att jag sörjer min moster. Begravningen är på fredag, och jag har ingen möjlighet att närvara. Det gör mig nedstämd, för hon är en av få människor vars begravning jag gärna hade närvarat på, men jag kan inte göra något åt det.

Min syster har organiserat blommor och band till kistan, och kom på den fantastiska idén att jag kanske kunde skriva några rader istället, eftersom jag inte kan åka i begravningen, och att prästen kanske kunde läsa upp dem under begravningen. Vi har båda försökt nå rätt personer där uppe i den frågan, hon per telefon och jag per mejl, och förhoppningsvis hinner vi få besked innan torsdag om det går att göra så. Håll gärna en tumme för det, för det hade varit fint att åtminstone kunna göra det, när jag nu inte kan vara där.

Annars har dagen i dag varit lugn. Jag pratade lite med en god vän, skottade snö, virkade en miljon (nästan) mormorsrutor och gjorde ännu mer julgodis. Vi kommer rulla fram efter nyår, allihopa. Men det är skönt att ha lite att hänga fingrarna i just nu.

Snö. <3 Inga mängder, men jag är glad åt det lilla som finns. Det verkar dock bli plusgrader i slutet på veckan igen, så det lilla vi har försvinner nog.
Kom på att jag har Snapchat på mobilen och hittade roliga filter. Och nej, lägg inte till mig där, jag använder den inte.
Nu blir det fäst! 😛
Jordgubbsgelégodiset har fått sällskap av passionsfruktgelégodisar (now, there’s a mouthfull…literally, haha!).
Chokladfudge med flingsalt står på kylning nu. Ser verkligen fram emot att prova den här!

Jae, roligare än så blev det inte i dag, hörni. Det har varit en ok måndag, om än inte en märkvärdig sådan. Nu väntar duschen och sedan ska jag göra mina sängkläder sällskap. Och i morgon blir det en vända in till stan för möten, inköp av ett par garnnystan och ett försök att hitta den där lilla japanska butiken som ska finnas där någonstans. Jag tänkte titta om de hade något roligt att stoppa i barnens julstrumpor. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *