Besatt

Det är makalöst vilken det skillnad det gör att inte ha jättehöga nivåer av sockerkonsumtion. Jag blir piggare och piggare för varje dag som går, och även om jag inte känner mig sjuk när jag äter mer socker än min kropp klarar av att hantera, så känner jag mig samtidigt så mycket friskare när jag drar ner på det. Det kanske låter knepigt, men jag kan inte förklara det bättre.

Det har inte varit några fantastiska stordåd i dag ändå, om vi inte räknar att jag städade båda toaletterna ordentligt, vilket jag egentligen tycker borde klassas som stordåd med tanke på hur mycket jag hatar att städa just toaletter.

Jag kom att prata lite med 16-åringen om det, och kände väl någonstans att jag behövde förklara varför jag hatar det så mycket, även om jag inte egentligen har något vettigt skäl. Men att städa toaletter är ju liksom en vuxengrej, och som vuxen ska man helt enkelt gilla läget och bara acceptera även sådana arbetsuppgifter. Men då sa min fantastiskt kloka 16-åring så här: ‘Du behöver faktiskt inte ha ett skäl för det. Man kan faktiskt få avsky saker utan att det finns någon anledning.’ Och det har han ju alldeles rätt i, och det är precis så det är. Jag avskyr toalettstädning, och det bara är så. Men vet ni vad det bästa är? 16-åringen tycker inte det är någon big deal alls, och tar gärna städning av toaletterna framöver(!!!). OMG, om han verkligen gör det, så kommer jag vara den lyckligaste människan i världen. 😀

Annars, förutom städning här och var, så har dagen innehållit en hel del stickning. Jag har blivit som besatt av min bling-topp och kan knappt lägga ifrån mig den alls – den är så rolig att hålla på med! 😀 I dag provade jag den för första gången, och jag är supernöjd med passformen också, så nu är jag ännu mer taggad att bara fortsätta och fortsätta på den i all evighet, haha.

Supernöjd så här långt! 😀

Fast jag tog faktiskt en kort paus för att lägga upp till ett nytt par strumpor, och så tog jag en timme nu under kvällen för att sparka igång min nya blogg, som ni hittar HÄR. 😀

I dag fick jag förresten min allra första ordentliga ‘hurra, jag kom in!’-känsla kring höstens studier! 😀 😀 Snart är det dags!

2 kommentarer

  1. Städa toaletten är definitivt det äckligaste och tristaste jag vet….bläää

    Men du, toppen blir ursnygg!!

    1. Author

      Tack! Den är vansinnigt svår att lägga ifrån sig, jag vill bara sticka på den heeeela tiden! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *