Allt oftare vego

Halleluja – i natt sov jag! Jag vaknade för all del ett par gånger, men allt som allt fick jag ihop 9 timmar och 20 minuters sömn. Ljuvligt! Hjärta, hjärta, hjärta på det. Kände mig fortfarande trött, för all del, men ändå betydligt piggare än jag varit de senaste dagarna, och jag hade planer på att ta en 7K powerwalk under eftermiddagen.

Det blev ingen powerwalk. När klockan var 14:30 insåg jag att kroppen var alldeles för trött fortfarande för att orka gå 7K eller ens 5K, så det var bara att skippa den idén i dag. Istället slutade det med att jag fick tippa omkull på soffan vid 16-tiden för att sova två timmar till, för då orkade jag helt enkelt inte vara vaken längre. Sedan låg jag i koma i ytterligare ett par timmar, innan jag haffade 24-åringen för att diskutera mat. Då var klockan över 20 nu i kväll. Så ja, jag har minst sagt varit sliten i dag.

En snabb överläggning slutade med en hastig resa till stan för att käka burgare på Max. Vi skulle bara med nöd och näppe hinna till närmaste lokala affär för att handla, och sedan hem och laga mat…det lockade inte alls (i dag heller), så det blev Max och en väldigt efterlängtad Plant beef och lyxshake. SÅ värt en resa t/r Uppsala i kväll.

Beställning pågår.

Något som slår mig nu i kväll är att jag utan att reflektera över det själv allt oftare väljer vegetariska alternativ när jag handlar mat ute. När vi handlar pizza på lokala pizzerian, så köper jag alltid vegopizzan och har gjort det i typ två år nu. Och nu när vi handlar på Max, så väljer jag alltid plant beef. Alternativt halloumi, som för all del inte är vego, men det är ju inte kött å andra sidan. Även om jag har velat äta mindre kött, så är det ändå först och främst ett resultat av att jag velat testa vegetariska alternativ för att se om jag tycker om dem, och att jag därefter insett att jag tycker de är mycket godare än alternativen med kött. Lite slump, helt enkelt. Men en bra slump! 🙂

Smokey Chipotle Plant Beef – mums! Och ja, den har lökringar också. Galet gott!
Lägg till en Salted Caramel ‘n Cookies Lyxshake och en Cheese fries, och du kan dö lycklig. Potentiellt för att artärerna krullar sig. 😛

Nu är vi i alla fall hemma igen, och den huvudvärk jag dragits med hela kvällen är vid god vigör (tyvärr). Ett par huvudvärkstabletter och lite stickning på bh-toppen jag håller på med får avsluta den här dagen, innan det blir sängen igen. För jodå, visst är jag trött igen! Hoppas jag somnar utan problem i kväll bara, trots den långa tuppluren på eftermiddagen.

BH-topp to be. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *