Äggröra med extra allt.

Oh. My. God. Här trodde jag att jag var färdig med litteratur B, så att jag kunde ta en master i litteratur istället, men tydligen var jag full när jag drömde ihop det. Eller nåja, det var jag nu inte, men däremot åkte jag in och ut ur sjukhus under perioden jag läste litteratur B, och var väl mer fokuserad på att klara livhanken.

Anyway, det jag upptäckte nu i eftermiddags var att uppsatsen för litteratur B inte fanns med, trots att jag minns alldeles tydligt att jag hade skrivit den. Så jag släpade fram min externa hårddisk och började leta på den, och mycket riktigt – jag hade skrivit en B-uppsats i litteratur. En ganska färdig, men inte riktigt i mål, vill säga. Så jag tog en chansning och mejlade den lärare jag har för mig att jag hade i det ämnet, bifogade utkastet jag hade gjort den gången, och frågade snällt om det fanns någon som helst möjlighet att jag kunde få feedback på vad som borde läggas till innan den kunde anses vara helt klar (borde inte vara mycket, den var ganska långt kommen), och om det fanns någon som helst möjlighet att få ett betyg på den under de kommande två veckorna. Våga vinn, ni vet.

Ja. Så jag skickade det mejlet. Och sen upptäckte jag att det fanns EN TILL 7,5hp-kurs som jag inte hade gjort klart i litteratur B. Gaaah! Antagligen för att den låg först på den terminen, och jag nog var sjukskriven fortfarande då, så jag har säkert bett om att få skjuta på den kursen. Eller nåt. Jag minns faktiskt inte, jag hade fullt upp med att ligga på sjukhus och spy blod. Men jag har i alla fall inte läst den kursen heller. Perkele.

Jaja. Jag kanske kan få feedback på uppsatsen och få den klar i alla fall, så får jag ta det som det kommer med den där sista kursen. Jag kanske kan få till någon habbrovink där jag läser introduktionskursen till master i humaniora, som jag tror är samma för retorik och litteratur (typ i alla fall), och så kanske jag kan få beta av den där andra kursen antingen som en läskurs eller som ordinarie kurs, om den ges nu i höst.

Som sagt, på ett eller annat sätt ordnar allting sig. Fast just nu känner jag mig som världens krångligaste människa. Jag ska väl vara glad om de över huvud taget släpper in mig på institutionen där någonsin igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *