27 jobb

Det senaste dygnet har jag sökt 27 jobb. På riktigt. 27 olika jobb har jag sökt. De allra flesta som undersköterska, ett par som vårdbiträde. Tjugosju stycken. Det vore då själva fan om jag inte kunde få ett av dem.

In other news: Vaknade 12:20 i dag, efter 9 timmar och 17 minuters sömn. Det behövde jag. Skitveckan har hittills som mest bjudit på 7 timmar, vilket är lite i minsta laget för att jag ska vara helt på topp. I synnerhet när jag inte mår helt hundra dessutom. Men i natt har jag alltså sovit ordentligt, om än något förskjutet på dygnet. Så kan det vara. Det störde mig inte nämnvärt alls, eftersom jag faktiskt mått lite bättre i dag – hurra!

Jag vet inte riktigt vad som gjort att jag både sov bättre och mådde bättre i dag – ja, till och med min hud har varit bättre i dag – men det är bara att tacka och ta emot. Kanske är det vädret, vem vet – men ett högtryck är i alla fall på väg in nu. Eller om det redan dykt upp, vad vet jag, jag har ingen barometer (annat än min egen kropp då 😛 ). Jag vet bara att jag orkade söka en massa jobb, har tvättat en bunt kläder, handlat, lagat mat, tagit ett långt bad och känner mig fortfarande helt okej, om än inte superpigg. Inte värker det lika infernaliskt i lederna längre heller. Ljuvligt.

Det blev ingen träning i dag heller dock, vilket jag först funderade på. Eller rättare sagt, jag funderade på att ta en promenad åtminstone, men beslöt mig för att lägga tiden på jobbsökande istället. Prioriteringar, helt enkelt. Och eftersom det är sista dagen av januari i dag, så ser alltså träningsdagboken för hela månaden ut så här:

Träningsdagbok för januari.

Jag känner mig egentligen ganska nöjd med det där resultatet, med tanke på hur det såg ut månaderna innan. Att det blev en hel veckas uppehåll nu är inte så mycket att göra åt, det är bara att ta nya tag i februari. Och jag klarade i alla fall ilovetorun.com-utmaningen för januari, där jag skulle gå och springa 50 miles (8 mil). Totalt blev det 64,7 miles (10,4 mil) för hela månaden, och det är ju inte fy skam egentligen. Och i tillägg till det blev det några styrkepass också. Gött så. 🙂

Jag testade min nya, blå läppstiftspenna i dag, och kunde konstatera att det blev ju inte så värst mycket blått när man hade på den. Mera genomskinligt. Men sedan bytte den färg till en rosa nyans, som dessutom sitter som berget. Jag hade lika mycket färg kvar även efter att jag hade ätit middag, faktiskt. Det var lite imponerande.

Rosa trut! 🙂

Middag, ja. Den här veckan har matlagningsinspirationen varit som bortblåst igen, men i dag lyckades jag åtminstone snickra ihop lite pizza.

Ost- och skinkpizza med tomat, oliver, timjan och lite flingsalt. Enkelt och gott!

Efter badet lyxade jag till det med birthday cake in a cup, bara för att jag är så värd det (har man sökt 27 jobb är man banne mig värd lite tårta, kan jag tycka). Gott! Har inte gjort några mugg-grejer sedan november, så det var liksom dags.

Birthday cake in a cup, med grädde på!

Jag har även lyxat till det med nya strumpor, kvällen till ära, och dragit på mig mina nya superblingsockor. Älskar! 😀

Fredagsfina fötter.

Och på tal om stickning, så tror jag bestämt det får bli en film och lite julklappsstickning innan jag trillar omkull i sängen. Hepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *