11 timmar platt

Jag hade glömt hur trött man blir i början efter ett längre träningsuppehåll. Att man spenderar de första par veckorna mer eller mindre i koma när man inte tränar. Tydligen gäller det precis lika mycket även om man börjar lugnt med powerwalks. I går kväll var jag ruggigt trött och dök i säng redan 23:45, vilket för mig är nästan två timmar tidigare än jag normalt går och lägger mig. Somna kunde jag förvisso inte förrän runt 2-tiden i alla fall, men det var inte obehagligt att snurra runt i sängen i ett par timmar innan jag somnade. Snarare skönt bara, gött att få sträcka ut sig liksom. Men mina tankar på att kanske vakna tidigare i dag kom ju på skam, eftersom jag lik förbaskat sov till 10 nu då och ändå fick släpa mig ut sängen en dryg halvtimme efter att jag vaknat. 11 timmar platt, liksom. 😛

Jag känner mig hur som helst nöjd med att ha kastat in drygt 7K till på fitnesskontot i dag, även om vädergubbarna hade uppåt väggarna fel i att det skulle börja duggregna runt 20-tiden i kväll. Hah, säger jag bara. Det började duggregna vid 14-tiden redan, kan jag meddela, och det var inte utan att en del lättare hagel letade sig ner från de höga höjderna också. Jag fick både powerwalk, peeling och tvätt i dag, med andra ord. 😛

Nu i kväll är det både blåsigt och regnigt, och hela huset skakar emellan varven. Jag hoppas jag sover gott i natt ändå, och slipper ligga vaken som tidigare i veckan. Och så hoppas jag att vädergubbarna har mer rätt om morgondagens väder, när det är utlovat +6 och strålande sol. SOM jag längtar! 🌞De lovar dessutom sol på måndag, när jag ska ha årets löparpremiär. Dock ska det ligga runt nollan i temperatur då, men jag hoppas det ska vara torr asfalt ändå, så att det går att springa på.

Jag har inte så mycket annat att rapportera från den här dagen. Jag är skönt trött i kroppen efter dagens powerwalk, jag har gjort mat, och jag har betalat lite räkningar och beställt lite grejer. Bland annat har jag beställt mer av Braggs äppelcidervinäger (jag tar en matsked av det innan middag, utrört i vatten) och nya D-vitaminer (som vi skandinaver alltid behöver tillskott av så här års). Jag passade faktiskt även på att utnyttja ett födelsedagserbjudande (jag fyller år nästa vecka) från Lyko, där jag dels fick 100 kr rabatt om jag handlade för minst 300, och så bjöd de dessutom på frakten. Heja Lyko! Äntligen ett födelsedagserbjudande som är något värt, liksom. Tror det är första gången jag utnyttjat något sådant. Jag beställde ny hårfärg (samma som jag brukar, så det är inte så spännande), en ny foundation (den förra är så gott som tom och det lilla som är kvar är mer eller mindre torkat vid det här laget, och den har över två år på nacken), och så beställde jag ansiktsvatten med retinol. Det där sistnämnda är jag väldigt nyfiken på. Ansiktsvatten är det enda i rengöringsväg jag behöver just nu och produkten var inte alltför dyr, vilket i sin tur innebär att den inte är så stark. Lagom att testa, tänkte jag, så får vi se vad min hud tycker om det här med retinol.

Hepp, då sitter jag här och tokgäspar igen då. Fast jag tänker inte gå och lägga mig nu inte. Egentligen borde jag både tvätta kläder och sparka igång diskmaskinen, men jag tror faktiskt inte jag har ork till det i kväll. Jag vill mest bara kura ihop mig i soffan och kolla på film, det känns lagom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *