1 Ă„r i dag! 😀

Hurra, hurra, i dag fyller bloggen 1 Ă„r!

Jisses, vad tiden har gÄtt fort. Det har redan gÄtt ett helt Är sedan jag bestÀmde mig för att börja blogga pÄ riktigt igen, och det har hÀnt galet mycket under det Äret. Jag ska dock inte göra nÄgon kavalkad pÄ det temat i dag, för jag Àr sÄÄÄÄ sjukt trött i kvÀll. Sov som en kratta i natt, det var liksom inte ett rÀtt nÄgonstans. Dessutom var jag orolig över vad som kunde tÀnkas fela min bil, och sÄg för mig dyra reparationer som jag absolut inte har rÄd med. Tack och lov var min oro obefogad denna gÄng, och efter pÄfyllning av styrservoolja var pÀrlan glad som en mört igen. Hurra för det med!

Jag Ă€mnar dyka huvudstupa in under sĂ€ngklĂ€derna inom kort sĂ„ det blir ingen lĂ„ngblogg i dag, Ă„rsdagen till trots (jag hade ju kunnat promenixa nerför memory lane i det vida och det breda annars). Men vi har i alla fall firat med tĂ„rta, som sig bör nĂ€r man fyller Ă„r. 😀

1 kommentar

  1. Hurra hurra hurra för bĂ„de blogg och bil đŸŽ‰đŸŒ·â€

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *